Bröllopsfotograf

Johan Lindqvist

Bröllopsfotograf aus Eksjö

Johan Lindqvist

Johan Lindqvist
0708-126965
skype:jliqliq
info@johanlindqvist.com
http://johanlindqvist.com

Eksjö

Jönköping

På sociala medier

Johan Lindqvist

Jag utgår från den lilla vackra trästaden Eksjö på det småländska höglandet, men som de flesta övriga fotograferna på den här sidan fotograferar jag i hela Sverige, och även utomlands, om ni råkar befinna er där.

Jag vill ge varje brudpar något unikt, och försöker, tillsammans med er, hitta det där som gör era bröllopsbilder till just – ERA bröllopsbilder.

Kärleken i era ögon, närheten och värmen, glada och lyckliga människor i vackra miljöer. Utmaningen att, på nya spännande platser och under alla tänkbara förhållanden, skapa bilder och berättelser som ni inte vill leva utan. Det är allt det som gör att jag älskar att fotografera bröllop.

Jag erbjuder följande tjänster

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.