Bröllopsfotograf

Fotograf Katrin Svensson

Bröllopsfotograf aus Halmstad, Sverige, Världen

Fotograf Katrin Svensson

Katrin Svensson
+46 (0)70 5889442
info@fotografkatrinsvensson.se
www.fotografkatrin.se

Halmstad, Sverige, Världen

Halland

På sociala medier

Fotograf Katrin Svensson

Personliga bilder med känsla och design

Katrin har arbetat som bröllopsfotograf i många år och var bland de allra första i Sverige att börja arbeta i reportagstil med brudpar. Hon har tävlat mycket med sina bilder och har bl.a. blivit både Svensk och Nordisk mästare i porträttfotografi. Hon har även blivit utvald att sitta i juryn vid flera stora fototävlingar tex Kodak Europeean Gold Award i London samt varit huvuddomare vid SM i porträttfoto.
Katrin reser gärna och ofta i jobbet. -“Ja, min fotoutrustning är ständigt extraförsäkrad för resor över hela världen.” Bl.a. har hon fotat bröllopsmode för tidningen Bröllopsmagasinet på Maldiverna, i Mexico, Västindien, och i Thailand…
 ” Jag har lärt mig jobba i ljuset runt ekvatorn men det bästa ljuset- det har vi här hemma. Jag älskar det nordiska ljuset!”
Katrin hämtar inspriation ifrån reklam och mode, blandar det med en gedigen erfarenhet ifrån det hon älskar mest – att fotografera människor. Resultatet blir personliga bilder ofta med rörelse och design.
Även om jag har jobbat en hel del med fotomodeller är det faktiskt vanliga människor jag gillar bäst att fotografera. ” Alla, ja tom ,min bror, kan ta en bra bild av en vacker fotomodell. Men det är när det kommer till oss vanliga människor, vi som ser ut som folk gör mest, det blir skillnad. Skillnad på fotograf och FOTOGRAF. “
Se fler av Katrins bilder på www.fotografkatrin.se

Jag erbjuder följande tjänster

Boudoirfotografering

Konstnärliga, smakfulla bilder med en sensuell touch som ofta används som morgongåva.

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.

Två fotografer vid önskemål

Jobbar i team av två fotografer och/eller filmfotografer vid önskemål.