Bröllopsfotograf

Smallpigart / Anna Roström

Bröllopsfotograf från Stockholm + Sverige + Världen

Stockholm + Sverige + Världen

Stockholm

På sociala medier

Smallpigart / Anna Roström

Hej, jag är Smallpigart. 

En rosa bröllopsfotograf som tror att små grisar kan flyga och att kameror kan ha namn som Gun, Gunde och Rutan. Inspirationen i mitt skapande kommer från livet, ofta när jag reser och sällan när jag städar. Jag skrattar ofta, drömmer stort och vågar mycket.

Mina bröllopsbilder skapar jag med asgarv, med tårar, med galna idéer, med modiga kunder, med snabba fingrar, med dåliga skämt, med inspirationsresor och så klart med mycket kärlek.

På skrytlistan, utöver 9 år av bröllopsfotografering, publicering i diverse tidningar och på världens alla bröllopsbloggar, så kan jag nämna att en av mina bröllopsbilder vann Junebug weddings årliga världstävling 2014 (Junebugs weddings utser varje år de 50 bästa bröllopsbilderna i världen). Övrigt skryt är att jag typ nästan kan gå ner i spagat… Ok kanske inte riktigt men jag jobbar på det. Eller jag jobbar inte alls på det. Men sen ska jag. Samtidigt som jag ska börja träna och sluta äta gott och dricka vin.

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar livsnjutaren Anna

Jag erbjuder följande tjänster

Boudoirfotografering

Konstnärliga, smakfulla bilder med en sensuell touch som ofta används som morgongåva.

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Geografiskt oberoende

Fotografen är bokningsbar över hela skandinavien.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.