Bröllopsfotograf

Stig Albansson

Bröllopsfotograf från Göteborg

Stig Albansson
När jag är med och fotograferar bröllopsmiddagen så upplever jag ofta att talen är en av höjdpunkterna på dagen. Dels för att jag då kan få bilder som sammanfattar vad bröllop kan innebära, en ny sammansättning av familjeband och ett lämnande av ett sammanhang för att ingå i ett annat.  Dels också för att människor ofta öppnar sina hjärtan på ett väldigt rörande sätt. Vet inte hur många gånger jag gråtit när jag lyssnat på talen.
Med det sagt tror jag ni förstår att jag är intresserad av människor och relationer. Och om ni ser mina bilder förstår ni också att skönhet, närvaro och glädje är saker som får igång mig.
Mest fotograferar jag i och runt omkring Göteborg, ofta också upp och ner längs Västkusten. Bohuslän är en favoritplats som jag seglade mycket i innan jag började fotografera bröllop.. 😉
Reser gärna till Halland, Skåne, och andra platser. Blev väldigt förtjust i Dalarna när jag fotograferade ett bröllop runt Siljan.
För att se mer vad jag kan erbjuda er så kolla in min hemsida:
Göteborg

Västra Götaland

På sociala medier

Kontakt

Jag erbjuder följande tjänster

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.